Aaxsus LED belysning & lampor på nätet

Vad kan Aaxsus göra för dig?

Aaxsus importerar och designar LED-produkter. Sortimentet som är framtaget för både företagsverksamhet och enskilda konsumenter, består av klimatsmarta ljuskällor och armaturer – från gatubelysning till små stiftlampor. Försäljningen sker genom ett väl utbyggt nät av återförsäljare över hela Sverige.
LED-lampor från aaxsus

Aaxsus uttalade mål är att påskynda det teknikskifte som pågår här och nu. Det är hög tid att förändra och förbättra tillgången på energismarta och moderna ljuskällor för dig som vill belysa din tillvaro på bästa sätt.

Den allmänna medvetenheten när det handlar om ljussättning av olika miljöer har tagit ett rejält kliv framåt den senaste tiden. Först och främst beror detta på ett utpräglat intresse och ökad kunskap för inredning och design. Dessutom har den miljövänliga debatten i samhället blivit en självklarhet. Att tänka i energieffektiva banor är inte längre något som förknippas med flum, utan en stimulerande utmaning för alla som vill leva ett bättre liv. Så om du vill förbättra ditt sätt att lysa upp vad du gör, får du all hjälp du behöver av aaxsus.

Nyheter från Aaxsus

Livsmedelsjätten Atria Scandinavia som ligger i Malmö har valt att ersätta sina gamla armaturer med LED-lampor från Aaxsus. Den nya belysningen i kylrummen ger en betydelsefull energismart effekt både gällande själva ljuset men även driften av kylanläggningen. Att byta belysning kan verka som en stor åtgärd vilket det också är, men det lönar sig i längden då vinsten är uppenbar. Tidigare var armaturerna i Atrias kylrum 250W högtrycksnatrium, nu byts belysningen ut mot pendelarmaturen ”Kilo” på 100W från Aaxsus.

Det finns flera fördelar med att byta belysning och istället använda sig av LED-lampor. Denna belysning startar direkt, Atrias förra belysning tog flera minuter innan ljusstyrkan var stark nog för arbete. Med LED-lampor minskar dessutom värmeavgivningen radikalt vilket betyder att det är möjligt att sänka effekten på kylanläggningen. Aaxsus designar samt importerar LED-produkter som fungerar som klimatsmarta armaturer och ljuskällor.