Dags för ny heminredning?

När det är dags för ny heminredning kan det vara svårt att få inspiration och att inredningen är unik och att den passar till ljussättningen i ditt hem. Det är mycket roligare att ha en helt unik inredning då dina vänner förhoppningsvis aldrig sett något liknande. Mitt tips på unik inredning till hemmet är industriell inredning. Industriell inredning ger ditt hem en tidlös stil som kommer att imponera på din familj och vänner.

Hos Inredningsrör hittar ni industriell inredning av en helt unik still, nämligen stål- och kopparrör. Här finns ett stort utbud av möbler gjorda av rustika stål- och kopparrör som klarar väldigt tung belastning och är mycket stabila. Du hittar möbler som klädställningar, hyllor, handdukshängare och mycket mer. Klädställningen från inredningsrör är mycket kraftig och du klarar att lasta hela din garderob på den, vilket är väldigt smidigt.

Om du av någon anledning inte skulle hitta en viss möbel eller kanske har en bättre designidé, då finns det möjlighet att beställa separata delar som du sedan själv sätter ihop till en helt egen designad möbel. Det är väldigt enkelt att bygga din egen möbel då alla delar som finns i butiken passar med varandra. Vid montering är det bara att skruva ihop möblerna, inga verktyg behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *