Tillbehör till poolen

Det finns många olika tillbehör till din pool som du måste ha! 
Till exempel så är det bra att ha en stege eller trappa till din pool. Att ha en stege till poolen gör det lättare att komma i och upp ur din pool. Att du har en stege till din pool kan också vara en viktig säkerhetsdetalj. 

En annan viktig säkerhetsdetalj är också att du har belysning i poolen för att lätt kunna avgöra avståndet till botten när du till exempel dyker ner i poolen. Belysning i poolen kan också vara en snygg detalj som får poolen i helhet att se väldigt vacker och inbjudande ut på kvällen när det är mörkt. Belysning vet vi ju alla att det ger en härlig stämning!

Idag så finns det pooler med inbyggda trappor och stegar vilket kan vara bra, det kan också vara bra att ha en stege eller trappa som inte är fast som du alltså kan flytta på eller också kan sätta fast på olika sätt för att underlätta möjligheten för att ta sig upp och ner ur poolen. 

En stege till poolen kan se ut på många olika sätt och det kan variera hur många trappsteg på stegen som finns. Oftast så varierar det lite på hur djup poolen är och därför kan det bli fler och färre trappsteg.